In diverse momente ale vietii ai nevoie sa cumperi ceva. Si ceva-ul ala poate e scump in magazin pentru bugetul tau, si daca e si se potriveste, parca ar merge si un ceva SH, ca vorba aia, daca-i de folosinta indelungata (apartamente, masini, obiective foto etc.) tie poate nu-ti trebuie pentru o vesnicie si vrei sa aiba si rodajul facut. Si te-apuci de cautat.

Unde sa cauti decat pe site-uri cu anunturi, ca doar acolo gasesti tone de oferte, de la toata lumea pentru toata lumea. Si in tonele alea de anunturi si oferte care mai de care mai ispititoare, gasesti o multime de vanzatori care-si lauda cat mai tare marfa, dar nu spun si pretul. Si pur si simplu nu pricep de ce?

Adica sa mergi pe principiul ca cine-i interesat de marfa o sa sune sa intrebe? De ce ar face asta? Doar am stabilit de la inceput ca gasesti tone de oferte. Cine cauta ceva, gaseste marfa ta cu pret nespecificat, marfa altora cu pret nespecificat, si de 5-10 ori mai multe oferte complete. La lenea care predomina acum, cel putin in Romania, de ce s-ar mai obosi cineva sa te sune pe tine, vanzator incomplet, cand are de 5 ori mai multe oferte complete de unde sa aleaga? Ce fel de vanzator esti daca nu afisezi pretul? In ce magazine de succes ati vazut voi insirate produsele pe rafturi fara pret afisat? Si nu luam in considerare magazinele de super lux, pentru ca cine vrea astfel de produse apeleaza direct la magazinele respective, nu cauta anunturi pe net.

Bun, ai de vandut ceva-ul ala beton, foarte putin folosit, aproape nou in cutie, mai are garantie pana-n toamna, se poate testa oricat, oferta imbatabila, dar halatul? Cat e dom’le halatul?!?