Am primit leapsa de la Alex. Mi s-a parut interesant, asa ca iata în continuare 8 lucruri pe care le stiati sau nu despre mine:

1. În copilarie, am fost fan înfocat Michael Jackson, chiar învatasem sa dansez ca el si colectionam postere, casete si carti cu si despre el. (mi-a trecut între timp)

2. Dupa ce am terminat clasa a 8-a, într-o zi m-am dus la frizer pentru ca vroiam sa ma tund. Pe scaunul frizerului mi-a venit ideea tâmpita sa ma rad în cap, ceea ce am si facut.

3. Pe la 15 ani m-am angajat “baiat bun la toate”, cu salariu de vreo 500 mii pe luna. În perioada aia, printre altele, am lucrat si la amenajarea unui spatiu comercial pe care ulterior, pe la 23 ani, l-am închiriat de la proprietari cu 14 milioane pe luna. Proasta afacere, corect?

4. Am vândut martisoare la taraba doi ani consecutiv, pe când eram student.

5. M-am apucat de fotografie facând poze de diploma pe la scoli si licee, tot pe când eram student. Între timp a devenit o pasiune si o profesie.

6. Mi-e frica de masini si accidente rutiere. Am început scoala de soferi, dar am abandonat dupa 3 sedinte de condus, pentru ca mi-am dat seama ca nu-mi place sa fiu atent la trafic.

7. Colectionez strângeri de mâna cu diversi oameni. Spre exemplu, pâna acum am adunat strângeri de mâna cu Iliescu, Patriciu, Tender, Stolojan, Regele Mihai, si ceva mai multe cu tata, dar nu fac schimb, va rog nu insistati.

8. În fiecare dimineata vad imaginea de mai jos, este “tunelul” prin care merg în drum spre servici.