Dar fuse fuse şi se duse…

Vineri noaptea am fost la un mega show cu Şuie Paparude la Turabo (o să vedeţi şi poze de-acolo când reuşesc să mi le adun de pe laptopuri). Da, Şuie sunt în viaţă, cântă în continuare şi-o fac a naibii de bine, şi au şi o mulţime de fani capabili să cânte cuvânt cu cuvânt fiecare piesă.

turabo club

Sâmbătă, după ce-am vizionat pe youtube toate videoclipurile Şuie Paparude (că m-a prins microbul de vineri), am fost la meci, la Steaua Turabo – CSM Oradea. Steaua a câştigat din nou, într-un joc spectaculos, şi continuă să fie în cărţi pentru playoff, stând pe un frumuşel loc 7 în clasament (bun debut în divizia A, nu?)

steaua baschet

Duminică am băgat o scurtă plimbare prin Cişmigiu şi un cappuccino asezonat cu praf de Bucureşti în centrul vechi. De relaxare. Iar noaptea am fost la Avatar, la Imax. Super film, super efecte, mă aşteptam la mai puţin, dar am rămas impresionat. Încă sunt un pic ameţit, că e destul de greu totuşi să citeşti subtitrările pe 3D.

Dar să revenim. Să aveţi o săptămână bună plină de succesuri :) Şi uitaţi-vă cât mai puţin la TV, să vă păstraţi sănătatea mintală.