Am fost sambata la Gaudeamus. Ploaia si frigul n-a impiedicat multimea sa vina cu mic cu mare la targ, asa ca s-a format la casa de bilete o coada astronomica. Am evitat-o fara regrete, cu legitimatia de presa, desi nu eram acolo in interes de serviciu. Cum ar veni, sunt un pui de fripturist. Dar sa trecem peste asta.
People in a library
Stateam eu si ma uitam de sus la un Romexpo gatuit de multime, si ma gandeam ca sunt atatia oameni interesati de carte, de cultura in general, chiar sunt putine targuri in Romania atat de frecventate. Si din cauza asta ma gandesc ca sigur e un public inca neabordat de televiziuni, de showbiz sau de ziare, ori e bagat in seama prea putin. Ori publicul respectiv n-are nevoie de niciunele dintre cele enumerate. Oricum, nu pot decat sa ma bucur ca un targ de carte s-a bucurat de atat interes. inseamna ca inca nu ne-am manelizat cu totii.

Buying movies on DVD

In alta ordine de idei, am cumparat doar 2 carticele, pe care le-as fi cumparat oricum impreuna cu un ziar, pentru ca reducerile cu care se laudau toate editurile la targ erau cam inexistente, ba cred ca as fi gasit unele carti si mai ieftine pe net.